&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Hovenier Assen

Voor een professioneel hovenier Assen met ruim twintig jaar ervaring, gaat u naar Hoveniersbedrijf Hummel. Het team van ervaren en allround hoveniers voeren alle werkzaamheden in uw tuin met grote zorgvuldigheid uit. De hoveniers worden zo nodig aangevuld met externe vakmensen voor een optimaal resultaat. Wat uw wensen ook zijn, als hovenier voor Assen realiseren of onderhouden we uw tuin op passende wijze zodat u iedere dag van het jaar optimaal van uw tuin kunt genieten.

Voor een allround hovenier Assen gaat u naar Hoveniersbedrijf Hummel

Met persoonlijke aandacht en uitstekende service kunnen we als hovenier voor Assen alle klanten op goede wijze voorzien van alle werkzaamheden in uw tuin. Op gebied van grondbewerking, bestrating, beplanting en montagewerken kunnen u we van begin tot eind van dienst zijn.

  • Tuinontwerp wordt in nauw overleg met u uitgevoerd. De wensen worden besproken en als hovenier Assen maken we een passend tuinontwerp. De aanleg wordt pas uitgevoerd wanneer het tuinontwerp volledig naar uw wens is gerealiseerd.
  • Tuinaanleg wordt uitgevoerd door onze allround hoveniers. Als klant blijft u nauw betrokken zodat de aanleg naar verwachting wordt uitgevoerd. Na de aanleg wordt de groei van de beplanting gecontroleerd voor een optimaal resultaat.
  • Tuinonderhoud zorgt voor een blijvend mooi resultaat van uw tuin. De vakkundige hoveniers kunnen het onderhoud voor u uitvoeren waarmee u minder of geen zorg meer heeft voor het zelf onderhouden van uw tuin.

Van realisatie tot onderhoud is uw hovenier in Assen Hoveniersbedrijf Hummel

Bij nieuwe beplanting leveren we een beplantingsplan welke dient als plattegrond van uw tuin en gebruiksaanwijzing voor uw planten en bomen. Naast beplanting zijn de specialistische hoveniers tevens expert in alle soorten bestrating, montagewerken en de aanleg van alle soorten vijvers. Als professioneel hovenier voor Assen met ruim twintig jaar ervaring, gaat u naar Hoveniersbedrijf Hummel.

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl