&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Werkwijze tuinaanleg

De werkomschrijving en tijdsplanning die besproken zijn bij het ontwerp van uw tuin vormen de basis voor de tuinaanleg. Enkele voorbeelden van tuinaanleg:

Het stappenplan hieronder verduidelijkt onze werkwijze.

Betrokkenheid tijdens het proces

We beginnen eerst met het in orde maken van de grond, omdat dit de basis vormt voor een prachtige tuin. Tijdens het proces van de tuinaanleg zal er voortdurend overleg zijn met u om zo tot een prachtig eindresultaat te komen die volledig is afgestemd op uw wensen. 

Evaluatie van de tuinaanleg

Na oplevering van de tuin zullen we de laatste puntjes op de i zetten en doen we er alles aan uw tuin tot een groot succes te maken en te realiseren zoals u dat voor ogen hebt.

Nazorg van de tuin

In de loop van het groeiseizoen wordt de beplanting gecontroleeerd op aanslaan en daar waar nodig vervangen. Nadat de tuin is aangelegd kunt u nog altijd bij ons terecht voor vragen, hulp of onderhoudstips voor uw tuin.

Wilt u zelf helpen bij de aanleg van uw tuin of de tuinaanleg helemaal zelf doen? Dat kan. In dat geval geven wij u advies en/of materialen om uw nieuwe tuin zelf aan te kunnen leggen.

Garantie op uw tuin

Op al onze beplantingen en aangelegde materialen heeft u 1 groeiseizoen lang garantie.

Tuinonderhoud

Wilt u uw tuin laten onderhouden? Dat kan. Voor tuinonderhoud hebben wij verschillende mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken over het aanleggen van een nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl