&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Werkwijze tuinontwerp

Hoe gaan wij te werk als we uw tuin mogen ontwerpen? Zoals het onderstaande stappenplan laat zien, begint het tuinontwerp bij een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek

Graag komen we bij u langs om sfeer te proeven, uw tuin en de mogelijkheden in kaart te brengen, maar bovenal om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u daarbij enkele suggesties doen, waarvan wij denken dat het aansluit op uw wensen en de sfeer en stijl van uw woning.

Tuinontwerp maken

Met uw wensen en andere belangrijke informatie in het achterhoofd gaat onze ontwerper aan de slag met uw toekomstige tuin.

Ontwerp bespreken (+ eventueel aanpassen)

Voldoet het ontwerp aan uw wensen? Zo niet, dan voeren we de gewenste aanpassingen door, totdat u akkoord gaat met het ontwerp.

Presentatie definitief ontwerp van uw tuin (+ eventueel aanpassen)

Bij de presentatie van het definitieve ontwerp tonen we u het eindontwerp, gecombineerd met een matenplan, een uitgebreide werkomschrijving en een gedetailleerde kostenberekening. Hiermee zijn we volledig transparant naar u toe.

Tijdsplanning (+eventueel beplantingsplan)

De laatste stap van de ontwerpfase is het maken van een tijdsplanning. Deze proberen we natuurlijk zo nauwkeurig mogelijk te maken, maar bieden wel de flexibiliteit deze aan te passen wanneer u tijdens het proces aanvullende wensen hebt. Tevens zullen we u voorzien van de benodigde informatie van uw tuin. zoals de locatie van alle planten in uw tuin, informatie over de hoogte en bloeiperiode en tips voor onderhoud.

Zodra de ontwerper klaar is, kan het aanleggen van uw nieuwe tuin beginnen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl